Kohti toimivinta arkea – yhteistyössä Kauko ja Signal Partners

Yhteistyössä Kauko ja Signal Partners kuva Mikko Törmänen

Signal Partners Oy osti Kauko Oy:n lokakuun 2022 lopussa. Ensimmäiset yhteiset kuukautemme ovat kuluneet muun muassa käytännön järjestelyissä Kaukon toimiston muuton sekä yritysten rakenteellisen yhdistymisen parissa.

Avaamme blogeissa yhteistä matkaamme ja erityisesti ensiaskeliamme. Käymme läpi Signal Partnersin ja Kaukon yhteistä strategista suuntaa.

Aloitetaan perusteista: miksi olemme yhdistäneet voimamme ja mitä tulevaisuutemme tuo tullessaan?

Erikoistumme liiketoimintakriittisten työympäristöjen tietoteknisiin ratkaisuihin

Signal Partnersina olemme perinteisesti erikoistuneet mobiliteettiin, tietoverkkoihin sekä niiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Asiakkaamme toimivat liiketoimintakriittisissä työtehtävissä, joissa tietotekniikalta, tietoverkoilta sekä tulostusratkaisuilta edellytetään luotettavuutta ja ykkösluokan käytettävyyttä.

Tavoitteemme Kaukon kanssa on yhteinen: haluamme löytää asiakkaillemme arjessa parhaiten toimivat teknologiaratkaisut ja muodostaa tiiviitä kumppanuuksia eri alojen parhaiden laitevalmistajien kanssa.

Kaukon liiketoimintaoston mukana Signal Partnersin osaaminen sekä portfolio laajenivat erityisesti vahvennettujen Panasonic Toughbook -tietokoneiden, medical IT -laitteiden, pro AV -laitteiden, sekä näihin liittyvän asiantuntijaosaamisen myötä.

Kumppanuudet niin asiakkaiden kuin teknologiavalmistajien suuntaan entistä tärkeämpiä

Kumppanuuksien rooli tulee olemaan mittava Signal Partnersille ja Kaukolle jatkossakin. Teemme kumppaneidemme kanssa yhä tiiviimpää yhteistyötä ja haemme aktiivisesti uusia tapoja rakentaa toimivia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme.

Asiantuntijamme kuuntelevat tarkasti työympäristöjen ja työnteon tarpeita, jotta voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. Fiksut teknologiavalinnat ja toimivat kokonaisratkaisut kääntyvät todelliseksi taloudelliseksi hyödyksi muun muassa pienempien vaihto- ja korjauskustannusten sekä sujuvan arjen myötä.

Kokonaisratkaisujemme ydintä ovat tekniset asiantuntijapalvelut, joiden turvin autamme ottamaan teknologiat tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön sekä pitämään ratkaisuista entistä parempaa huolta koko elinkaarensa ajan.

Mittava osaaminen eri toimialoilta ja teknologioista saman katon alla

Sekä Signal Partners että Kauko edustavat toistensa tuotteita ja palveluita, joten saat kattavan näkemyksen toimiviin kokonaisratkaisuihin kaikilta asiantuntijoiltamme.

Signal Partnersin laitevalikoimaan kuuluvat edelleen ajoneuvotietokoneet, käsipäätteet, mobiili- ja tarratulostimet, tabletit, verkkolaitteet sekä viivakoodinlukijat. Vaativien työympäristöjen valikoimaamme vahvistavat Kaukon mukanaan tuomat:

Pro AV- ja broadcasting-teknologioiden, Medical IT -laitteiden ja healthtech-teknologioiden myynnissä teemme tiivistä yhteistyötä Kaukon jälleenmyyjäverkoston kanssa.

SignalONE-elinkaarenhallintapalvelumme tukevat teknologisten ratkaisujen mahdollisimman tehokasta käyttöä:

Mietityttääkö yhdistymisemme? Ota yhteyttä!

Jatkamme yhteisen tulevaisuutemme rakentamista Signal Partnersin ja Kaukon kesken. Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää yhdistymisestämme ja sen aiheuttamista muutoksista, otathan yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

Pekka Laitinen
toimitusjohtaja, Signal Partners Oy & Kauko Oy
sposti: [email protected]
puh: 050 377 2266