Teemu Miettisestä uusi Signal Partners Groupin toimitusjohtaja

Yhteistyössä Kauko ja Signal Partners kuva Mikko Törmänen

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Haluamme tiedottaa, että Signal Partners Groupin toiminnan kasvaessa, Teemu Miettinen on nimitetty toimitusjohtajaksi alkaen 1.1.2024. Pekka Laitinen, joka jättää paikkansa toimitusjohtajana, siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.


Kuluneella tilikaudella, joka päättyi 31.12.2023, konsernimme liikevaihto ylitti 30 miljoonaa euroa. Tulevaisuuden kasvuun valmistautuessamme olemme uudelleenorganisoineet vastuualueita ja vahvistaneet tiimiämme. Nämä strategiset muutokset auttavat meitä valmistautumaan tuleviin mahdollisuuksiin, ja niiden avulla pyrimme entisestään vahvistamaan asemaamme markkinoilla liiketoimintakriittisten palveluiden tarjoajana.


Pekka Laitinen keskittyy uudessa roolissaan yrityksen strategian sekä hallitustyöskentelyn kehittämiseen. Lisäksi hän toimii jatkossa konsernin talousjohtajana (CFO), raportoiden suoraan Teemu Miettiselle.


Uutena myyntijohtajanamme aloittaa 8.1.2024 Jarkko Puumalainen. Puumalainen on aiemmin työskennellyt Applella, Ciscolla, Lamialla sekä HPE:llä, ja hänellä on näin ollen erinomainen ymmärrys asiakkaidemme päivittäisistä ja liiketoimintakriittisistä vaatimuksista.


Lämpimät onnentoivotukset Teemulle, Pekalle ja Jarkolle heidän uusissa tehtävissään, ja kiitos yhteistyökumppaneillemme jatkuvasta tuestanne Signal Partners Groupin menestykselle.