Signal Partners Oy yhdistää voimansa Kauko Oy:n kanssa

Yhteistyössä Kauko ja Signal Partners kuva Mikko Törmänen

Tiedote 1.11.2022

Signal Partners Oy vahvistaa markkina-asemaansa ostamalla Kauko Oy:n koko osakekannan Aspo-konsernilta 31.10.2022 solmitulla sopimuksella. Kaukon toiminta jatkuu ennallaan osana Signal Partners Groupia.

Kauko toimii vaativien työympäristöjen asiantuntijana rakentaen älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti haastavissakin työskentelyolosuhteissa. Päättyneellä tilikaudella 2021 Kaukolla oli 22 työntekijää ja liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa.

Signal Partners on suomalainen mobiliteettiin, tietoverkkoihin sekä niiden suunnitteluun ja ylläpitoon keskittynyt ratkaisujen ja palvelujen tuottaja.

Signal Partners kehittää toimintaansa jatkuvasti tavoitteenaan tarjota asiakkailleen luotettavia ja kestäviä mobiiliratkaisuja. Yrityskaupan myötä Kaukon asiakaskunta, osaaminen ja tuoteportfolio täydentävät Signal Partnersin liiketoimintamallia. Signal Partnersin toimitusjohtaja Pekka Laitinen toimii jatkossa myös Kaukon toimitusjohtajana.

”Yrityskauppa tukee tavoitettamme olla Pohjoismaiden johtava mobiiliratkaisujen tarjoaja. Tästä eteenpäin voimme palvella asiakkaitamme entistä vahvemmalla asiantuntemuksella sekä laajemmalla tuote- ja palveluvalikoimalla”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Laitinen.

Lisätietoja:
Pekka Laitinen, toimitusjohtaja, Signal Partners, [email protected], 050 377 2266

Signal Partners lyhyesti

Signal Partners on yksi Pohjoismaiden johtavista yritysten liiketoiminnan mobiiliratkaisujen tarjoajista. Signal Partners on erikoistunut verkon suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä kestävään mobiliteettiin. Signal Partnersin teknologia- ja palveluratkaisut auttavat asiakkaita mobilisoimaan liiketoimintaansa ja hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan kokonaisvaltaisesti. Signal Partnersin asiantunteva tiimi on sitoutunut parantamaan asiakkaiden tuottavuutta ja toiminnan tehokkuutta liiketoiminnan kannalta kriittisissä ympäristöissä eri toimialoilla. Signal Partners tarjoaa asiakkaan mobiiliratkaisuilleen tarvitseman infrastruktuurin yli 20 vuoden kokemuksella – aina suunnittelusta ja käyttöönottoon ja elinkaaren hallintaan.